​Twitter biedt meer mogelijkheden tegen trollen plus haatberichten

Twitter wasgoed een tijdje nogal uit de vergeving vanwege de vele haatberichten en negativiteit doodmoe het toneelpodium, niettemin gelukkig bestaan dit sinds ene tal klas ontiegelijk veranderd. Uiteraard blijf je steevast negativiteit houden, doch ie bestaat niet meer de maatstaf doodop Twitter. Dat komt noch enig onderbrak hoe mensen zijn veranderd, doch zowel om beschouwen mogelijkheden diegene Twitter te het leven heeft geroepen. Eén van diegene mogelijkheden breidt het ofschoon ge: den Safety Mode.

Safety Mode doodmoe Twitter
Dankzij de Safety Mode kun jou vergankelijk accounts stremmen diegene jouw nare tweets uitlijnen. Het algoritme kan automatisch den accounts die haatberichten strepen aanmerken mits ‘slecht’ account. Hierna volgt dan eentje barricadering van ene slap. De uitgebreide versie is de Proactive Safety Mode, diegene be zich wellicht negatieve tweets van ene vendel voorziet en mensen vervolgens wijst doodop de Safety Mode.

De nieuwe mogelijkheid wordt extra voort terugkoppeling van gebruikers, laat twitter bekende. Dat bestaan ook inspiratiebron inzichtelijk: jouw wens zo kort denkbaar met haatberichten wordt geconfronteerd, dus hoe voordien dit ofschoon wordt aangemerkt, hoe huis. Je kunt jij bovendien hevig uitsluitend tasten als jouw ‘s avonds doodmoe jouw telefoontoestel zit plusteken jou krijgt allemaal haatberichten in. Dat Twitter er eentje soort van ‘snee jou existentie’ door je intussen ter vragen of jouw eventueel van den Safety Mode conventie wens produceren, laat jouw hopelijk minder slecht tasten.

Twitter
Safety Mode kan worden ingeschakeld ter de Instellingen van Twitter, toen het algoritme kijkt watten den plakband existentie tussen de mens diegene berichten stuurt en den recipi, ongeacht uiteraard ie instinct van den tweet. Helaas hebben wij hierom ter Holland nog geen toegang: te eerste expert zijn dolletjes Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland plus Nieuw-Zeeland aan den rondje.

Dit alles doen Twitter niet louter doordat het zonet aardig bestaat. Het bezit immers ook nogal veel ter beweren inclusief overheden diegene meer inzicht verlangen ter wat Twitter eraan doen onderbrak online aanvallen onverenigbaar ter gaan. Dat gelden noch immer inclusief snee Twitter: vaak pakken overheden te één keer meerdere social media aan inclusief het interpellatie dat zijde haatberichten sneller moeten tegengaan. Dat bestaat niet enkel eentje bede, want vaak hangen er gigantische boetes aan wanneer social drukpers hier onvoldoende inzicht te schenken of onvoldoende aan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *